gare du nord > bed en breakfast ibiza > hele jaar open
GARE du NORD - BED & BREAKFAST IBIZA - Hele Jaar Open  gare du nord > bed en breakfast ibiza > hele jaar open


GARE du NORD
BED & BREAKFAST IBIZA

Het jongste project, van Ramon Bruijne en Annemarie Bauer (oprichters Ducks United Ibiza) waarbij zij hun dromen zien uitkomen, nadat beiden verliefd werden op dit charmante oude pand aan de rand van Sant Joan de Labritja, of San Juan, het kleine idyllische dorpje, in het noordelijk deel van Ibiza, dat ook wel het Hippie-dorp word genoemd.

Het traditionele gebouw met de karakteristieke dikke muren, die ís zomer de warmte buiten houden, en in de wintermaanden de warmte juist binnen houden, werd zorvuldig voorbereid op zín nieuwe functie, zonder afbreuk te doen aan de unieke charme.
Het karakteristieke pand heeft nu 9 unieke kamers, allen ingericht op de eigenaar's onnavolgbare wijze, om de juiste sfeer te creŽren in deze gezellige,†BED & BREAKFAST, die zich onderscheid van alle andere b&b's.
IBIZA BED & BREAKFAST GARE du NORD is klaar om haar gasten het hele jaar door, een comfortabel verblijf te garanderen, met overal beschikbare Wi-Fi internet (toegangs-code bij aankomst)

GARE du NORD BED & BREAKFAST IBIZA
- Hele Jaar Open -
met een aantal, verschillende kamers.
Elke kamer is uniek en voorzien van
een comfortabel bed en plafondventilator en uw verblijf is inclusief een heerlijk
kakelvers ontbijt geserveerd in de bar,
of tuin, elke ochtend tussen
09.00 en 11.00 uur.

Beneden is een gezellige bar, waar in het zomerseizoen wekelijks speciale gastronomische diners worden georganiseerd voor de B & B gasten van Gare du Nord.
Aan de achterkant van het huis vindt u een mooie tuin met zitjes, waar, op verzoek, culinaire diners vergezeld van uitstekende wijnen, worden geserveerd door de gastvrije eigenaren van deze unieke Bed & Breakfast op Ibiza.

Ibiza 4 all, GARE du NORD - BED & BREAKFAST IBIZA - San Juan.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org