locatie, gare du nord bed en breakfast ibiza
GARE du NORD - BED & BREAKFAST IBIZA - Hele Jaar Open  locatie, gare du nord bed en breakfast ibiza

GARE du NORD
BED & BREAKFAST IBIZA - Locatie

In dit ruige gebied kun je het echte Ibiza al op loopafstand ontdekken, zoals de prachtige natuur en landschappen van het eiland met haar groene heuvels en valleien met oude fruitboomgaarden en de karakteristieke witgekalkte boerderijtjes en kerkjes van Ibiza.
Als u graag actief bent kunt u ervoor kiezen om dit deel van Ibiza te voet, op de fiets of te paard te verkennen.

GARE du NORDís locatie, het charmte, rustige dorpje San Juan biedt meerdere opties om te ontspannen, zoals bijvoorbeeld yoga, en je vind er voorzieningen zoals banken, diverse bars, restaurants, winkels en een apotheek.

De Markt van San Juan word iedere zondag gehouden van 10.00 - 16.00 uur en is een van de meest populaire zondagse markten en ontmoetingsplaatsen van het eiland, met de naam MERCADILLO of RASTRILLO de SANT JOAN.
Deze markt ademt nog steeds de echte hippiesfeer, die doet denken aan die goede oude Hippietijd van Ibiza, en ook veel bezoekers van de markt kleden zich† in hippie-stijl.
De verkopers in de marktkraampjes bieden voornamelijk lokale producten, waaronder antiek, curiosa, ambachts- & landbouwproducten, instrumenten, vele geschenken en cadeautjes en ook kun je elke zondag rond 13.00 uur genieten van live muziek door plaatselijke muzikanten.

Ibiza 4 all, GARE du NORD - BED & BREAKFAST IBIZA - San Juan.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org